در اکتبر 2019 ، اذهان پیشگام تجارت ، دولت و بهداشت در رویداد 201 در نیویورک گرد هم آمدند ، یک تمرین به موقع که از شرکت کنندگان می خواهد تصور کنند که چگونه جهان در حال حاضر با یک بیماری همه گیر ویروس کرونا کنار می آید.
خوب نیست ، همانطور که معلوم شد.
ویروس خیالی برای رویداد 201 – CAPS یا سندرم ریوی حاد کرونا ویروس – در 18 ماه اول 65 میلیون نفر کشته شد زیرا در محله های فقیرنشین در شهرهای بزرگ موج می زد و اطلاعات نادرست برای جلوگیری از گسترش ناامید کننده است. انتظار می رفت که زخمهای خیالی برای اقتصاد جهانی ، بازارهای مالی ، انسجام اجتماعی و ایمان به دولت و رسانه ها سالها طول بکشد.
در پایان این تمرین ، برگزارکنندگان – مرکز امنیت سلامت جان هاپکینز ، مجمع جهانی اقتصاد و بنیاد بیل و ملیندا گیتس – توصیه هایی را برای رفع شکاف در آمادگی همه گیر ارائه دادند ، غافل از اینکه نسخه واقعی بحران تصور شده آنها وجود دارد ماهها مانده
هنوز زود نیست که از COVID-19 درس بگیریم.
خوشبختانه ویروس اصلی بسیار کمتر کشنده است ، اما با این وجود COVID-19 خسارات ناگفته ای را در سراسر جهان وارد کرده است.
تاکنون حدود 1.4 میلیون نفر کشته و ده ها میلیون نفر دیگر با مشکلات پایدار بهداشتی روبرو شده اند. بیکاری افزایش یافته و مشاغل ناموفق بوده اند. تلاش شرکت ها و دولت ها برای جلوگیری از ضربه اقتصادی ، آنچه موسسه دارایی بین المللی این هفته “سونامی بدهی” خوانده است را تحریک کرده است.
با در نظر گرفتن تعداد زیادی از کشورها در معرض موج دوم عفونت ، ممکن است پرسیدن این سوال که آیا درس های این همه گیری به ما کمک می کند تا دفعه بعد بهتر عمل کنیم ، زودرس به نظر می رسد.
خیلی زود نیست
نتایج امیدوار کننده از آزمایشات واکسن توسط Pfizer / BioNTech و Moderna این امید را ایجاد کرده است که برای بسیاری از جهان ، زندگی عادی ممکن است در افق باشد.
اما اگر زندگی عادی به معنای از سرگیری گسترده فعالیت هایی از قبیل تغییر کاربری زمین ، تعدی به زیستگاه ها و تجارت حیات وحش است که منجر به افزایش انتقال بیماری مشترک انسان یا حیوانات شده است ، همه گیری های آینده اجتناب ناپذیر است.
سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به س questionsالات News Decoder گفت: “همگرایی شارژ آب و هوا و جنگل زدایی ، تراکم جمعیت ، جابجایی جمعیت موج جدیدی از حوادث اضطراری را هدایت می کند.” “تغییرات آب و هوایی و شهرنشینی به احتمال زیاد فراوانی و شدت شیوع را افزایش می دهد.”
جهان به یک برنامه هماهنگ نیاز دارد.
اینکه آیا این شیوع دقیقاً اقتصادی و انسانی خسارت بیشتری نسبت به COVID-19 خواهد داشت یا خیر ، به گامهایی که دنیا طی چند ماه و سالهای آینده برمی دارد بستگی دارد.
دکتر متیو لورنس ، دانشیار متخصص اطفال در دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند و محقق اصلی آزمایشات واکسن Moderna که توسط دانشگاه انجام می شود ، نوشت: “یک برنامه هماهنگ برای رفع همه گیری بعدی بسیار ضروری است.” سوالات ایمیل شده
لورن گفت اولین قدم این است که دفاع را تقویت کنیم. برای اطمینان از ابتلا و مهار بیماری ها قبل از شیوع ، دولت های جهانی باید یک تعهد بلند مدت و با بودجه کافی را برای بهبود نظارت بر نقاط داغ و اشتراک اطلاعات آزاد انجام دهند. چنین برنامه های نظارتی مراقبتی همچنین باید از كشورهایی با درآمد كم و متوسط پشتیبانی كند تا بتواند شیوع بیماری ها را تشخیص داده و بیماران آلوده را تشخیص ، معالجه و مهار كند.
لورن گفت ، در طول COVID-19 ، ردیابی شیوع و ردیابی افراد در معرض “بهینه” در بسیاری از کشورها بوده است ، همچنین این کارها برای آموزش مردم در مورد خطرات و اقدامات ایمنی بوده است. همه نیاز فوری به بهبود دارند.
در برخی از کشورها ، مانند ایالات متحده و برزیل ، اطلاعات نادرست یا درهم و برهم نه تنها از شبکه های اجتماعی بلکه از رده های بالای دولت سرازیر می شود که منجر به سردرگمی ، عصبانیت و عدم رعایت قوانین می شود. لورن گفت كه آموزش “تمام سطوح دولت و جامعه در مورد اهمیت علم و ارتباط آن با معیشت انسان بسیار ضروری است.”
دکتر فریا جفکات ، یکی از محققان مرکز تحقیقات بیماری های عفونی دانشگاه کمبریج ، گفت که پیش بینی های بیش از حد گلگون از دولت می تواند باعث ناامیدی شود.
“درسی دیگر که مکانهایی مانند انگلیس و ایالات متحده – و سایر کشورهایی که به طور منظم با شیوع بزرگ روبرو نیستند – احتمالاً نیاز به داخلی سازی دارد ، داشتن جدول زمانی واقع بینانه در مورد مدیریت شیوع بیماری ، و حفظ تفکر جادویی به طور کلی ،” او گفت.
“جملاتی از قبیل:” شیوع بیماری تا عید پاک / ژوئیه / کریسمس به پایان خواهد رسید “، اعتماد مردم و توانایی آنها را در برنامه ریزی و تنظیم م effectivelyثر خود برای مدت شیوع تضعیف می کند.”
ملت ها باید شبکه های ایمنی اجتماعی را تعمیر کنند.
WHO که از انتشار بی رویه اطلاعات غلط یا غلط ناامید شده بود ، یک کمپین چند جانبه را راه اندازی کرد که شامل راه اندازی برنامه ها ، ایجاد گپ های گفتگو و کار با برنامه های رسانه های اجتماعی برای مقابله با گسترش و پرچم گذاری پست های COVID-19 برای کاربران بود.
لورنس گفت ، این بیماری همه گیرها درسهای سختی در مورد عواقب عدم اختلاف بهداشت و درمان بین فقیر و غنی به جهانیان آموخته است.
Tedros Adhanom Ghebreyesus مدیر کل WHO هفته گذشته در جلسه مجمع جهانی بهداشت گفت: “همه گیری COVID-19 پیامدهای کم سرمایه گذاری مزمن در بهداشت عمومی را نشان داده است.”
Gbrebreesus گفت ، WHO برای مقابله با این مسئله ، شورای جدیدی از اقتصاددانان و متخصصان بهداشت را تاسیس کرده است تا راه های قرار دادن مراقبت های بهداشتی را در مرکز برنامه ریزی اقتصادی بررسی کند.
جفکوت توافق کرد که جامعه برای مقابله با بحران های بهداشتی در آینده باید شبکه های ایمنی را تعمیر کند.
“من می گویم برای اطمینان از اینکه همه گیری بعدی به اندازه این اخلال کننده نیست ، ما به مردم در سراسر جهان نیاز خواهیم داشت تا به مراقبت های بهداشتی خوب ، مقامات محلی بهداشت عمومی با منابع کافی ، مسکن امن و سیستم های پشتیبانی اجتماعی قوی دسترسی داشته باشند.” او گفت.
سازمان بهداشت جهانی اعلام كرد كه 194 كشور عضو سازمان بهداشت جهانی در هفته گذشته با انعكاس عمق نگرانی جهانی ، قطعنامه ای را برای تقویت آمادگی در مواقع اضطراری بهداشتی مانند COVID-19 تصویب كردند.
داستان های موفقیت وجود داشته است.
پاسخ COVID-19 نیز داستان های موفقیت خود را دارد ، بسیاری از آنها باید به شیوع آینده کمک کنند. مهمترین آنها سرعت سریع تولید واکسن و ایجاد فعالانه تولید بود که هر دو امکان پذیر بود زیرا شرکتها در یک مرحله با دولت و دانشگاه کار می کردند.
لورنس گفت: “ما یاد گرفته ایم كه چگونه می توان به سرعت مشاركت های عمومی و خصوصی را برای پیشرفت علمی واكسن ها و داروها ایجاد كرد.”
“ما می توانیم این تجربیات را معیار قرار دهیم و برای نیازهای آینده آماده باشیم. برای آماده سازی شیوع / همه گیر بعدی ، ممکن است نیاز به آماده سازی امکانات تولیدی و قرار دادن آنها در حالت خواب زمستانی باشد. ما همچنین با پروتکل ها و فرآیندهای استاندارد آماده آزمایش واکسن ها و داروهای درمانی امیدوار کننده در انسان خواهیم بود. “
تحقیقات مربوط به واکسن ها و درمان ها توسط پایگاه داده ها و سیستم عامل های جهانی انجام شد که به دانشمندان امکان می داد داده های ژنتیکی را در زمان واقعی جمع آوری و به اشتراک بگذارند ، نتایج آزمایش کنند و در فواصل وسیع همکاری کنند.
ما به یک رابطه متفاوت با طبیعت نیاز داریم.
هنوز هم ، تحقیقات نشان می دهد مهمترین اقدامی که بشریت می تواند برای محافظت از خود در برابر شیوع آینده انجام دهد ، اصلاح رابطه با طبیعت است.
یک مطالعه اخیر استدلال می کند که صرف سالانه 17.7 تا 26.9 میلیارد دلار برای جلوگیری از جنگل زدایی ، مهار تجارت حیات وحش و ایجاد نظارت در مناطق پر خطر برای بیماری های عفونی ، خطر ابتلا به بیماری های همه گیر در آینده را به طرز چشمگیری کاهش می دهد.
اگر فکر می کنید این برچسب قیمت خیلی زیاد است ، به یاد داشته باشید که حدود 28 تریلیون دلار تولید اقتصادی جهان تخمین زده می شود که فقط یک مورد از بین رفته است.